Golf Joy Academy

Golf Joy Academy består av några av Sveriges mest erfarna och kunniga golftränare med lång erfarenhet av såväl nybörjare som elitspelare.

Vi har samtliga varit verksamma som PGA pros i minst 25 år och har högsta PGA status (M5). Vi har arbetat med golfskolor utomlands sedan 1990 och har under åren samlat på oss massor av erfarenhet.

Vår målsättning är att du som elev/gäst ska känna dig väl omhändertagna hela vägen. Naturligtvis finns vi där för dig på träningen, men vi är även din reseledare som ordnar med allt annat runtomkring, så som transfer, aftergolf, gemensamma middagar mm.

Genom åren har vi haft nöjet att få ha flera hundra personer som deltagare på våra golfskolor. Den goda stämningen och gemenskapen som vi har i grupperna har gjort att vi har många nöjda kunder som väljer att åka med oss år efter år.

Varmt välkomna att följa med oss!

Anders, Henrik & Uffe

Anders Israelsson - Haverdals GK

Jag heter Anders Israelsson och är 52 år jag är gift med Annica och har två söner, jag har arbetat som golfpro sedan 1983, sedan 1989 har jag varit på Haverdals GK strax utanför Halmstad.

Det som kännetecknar mig som tränare är att jag alltid sätter eleven i fokus och arbetar med de förutsättningar som eleven har, alla är unika och det är nog det som gör arbetet som tränare så omväxlande och roligt.

Jag tror att utveckling är viktigt både för elev och tränare, det är det som skapar glädjen i spelet.

Lite " highlites" i min karriär

Mellan 1996- 2000 var jag med och startade landslaget för funktionshindrade och var förbundskapten under dessa år.
Sedan 2006 har jag av Golf Digest ansetts som en av Sveriges Top 25 golftränare.
Har högsta kategori i PGA Sveriges rankingsystem (M5)

Golfresor har jag arbetat med i 20 år och jag fullkomligt älskar att komma till nya ställen och träffa massor av entusiatiska golfare. I Europa är mitt favoritställe Sesimbra, Portugal, golf och skaldjur är en passion jag har och där finns det gott om båda.