Våra elitspelare

Här nedan presenterar vi våra Elit-/Proffsspelare

Sebastian Brzezinski

PGA Golf Professional

Mitt namn är Sebastian Brzezinski 25 år gammal. Född i Falun men som tur är så är jag uppvuxen i trevliga lilla Halmstad. Innan golfen blev ett så kallat beroende så har jag en mängd olika idrotter i bagaget som bestod av tennis, fotboll, pingis, simning, karate, jujutsu ,friidrott , rodd och sist men inte minst golf. Alla idrotter som jag utövat har varit på elitnivå. Som sagt så började jag spela golf rätt så sent, tog mitt gröna kort när jag var 12 år gammal och härjade runt på en pay and play bana. Mina föräldrar fick ett tips från en nära kompis till Anders Israelsson (VD) på Haverdals gk som sa om han (jag) ska utvecklas så måste han spela på större banor samt att man tränar med ungdomar i samma ålder. Så runt 14 års ålder var man officiellt medlem på Haverdals GK och med både Fredrik Wetterstrand ,Anders och Olle Karlssons hjälp så har man utvecklats enormt mycket.

Mina studier på högskolan i Halmstad var på ett golfcollege vid namn SGF elitmiljö vilket är det ända idrottsuniversitet i norden. Utbildningen jag studerade heter professionell idrottskarriär och arbetsliv där man studerar i 4 år vilket jag nu har genomfört. Utbildningen hjälpte mig att utveckla alla delar i spelet, både mentalt som fysiskt samt andra delar som gör oss attraktiva på arbetsmarknaden.Det som gör mig unik är att jag slår långt, det ger mig en fördel på tävlingarna. Som sagt så har jag inte fått längden av slumpen utan det har varit ett hårt slit i gymmet som gjort att jag slår så långt som jag gör idag.

Jag är en seriös kille som kämpar hårt och ger aldrig upp. Många timmar läggs ner både på golfbanan som på gymmet. Min tävlingsnivå är på nordiska ligan som innebär den största touren i Skandinavien som spelas i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Min största dröm är att lyckas inom golfen och vara bland topp 100 i världen. Mitt mål är att kunna spela på Europatouren och vidare ut mot pga touren. Jag vet att jag har kapacitet och tron på mig själv för att nå de nivåerna, det är bara tiden som avgör.

www.brzezinskigolf.com