Juniorträning 2021

På denna sidan finner ni all information som har att göra med juniorträningen hos oss på Haverdals GK. Vår juniorträning grundar sig väldigt mycket i materialet "Golfäventyret" som blir allt mer populärt i golfsverige. Detta material är fantastiskt bra framförallt för juniorer upp till 12 år och ger barnen ett naturligt steg in i golfen och skapar bra utvecklingsmöjligheter. Under våra träningspass med juniorerna obereonde på ålder blanadas glädje och gemenskap för att skapa en god utveckling hos dem både som människa och som golfspelare.

Anmälan och informations kring 2021 års säsong kommer öppnas i början av mars. Vid frågor före dess vänligen maila till pro@haverdalsgk.se

För att läsa mer om vad "Golfäventyret" innebär klicka HÄR

 

Privatlektioner för juniorer

Att kombinera gruppträning med privatlektioner är för många det absolut bästa sättet till att utveckla sin golf. Under gruppträningarna är det svårt att gå djup in på individuella delar vilket gör det nyttigt att boka privatlektioner ibland och speciellt tidigt på säsongen. 

Två av våra träningspaket innehåller lektioner vilket är följande:

Tävling- & träningsgrupp - 2 x 50 min
Elit / Serielag - 4 x 50 min 

Vid bokning av ytterligare lektioner eller för de juniorer som är med i någon annan träningsgrupp erhåller ni 20% rabatt vilket medför följande priser:

25 min - 299:-
50 min - 599:- 

Bokning av lektion med någon av tränarna gör ni via inloggningsrutan nedan genom att fylla i ert golf-id plus lösenord som är detsamma som för inlogg till MinGolf.