Juniorsupporter

Stöd våra duktiga juniorer genom att bli Juniorsupporter!

Haverdal GKs juniorverksamheten bygger på glädje, gemenskap och utveckling, medan resultat får komma i andra hand. Ju roligare det är, desto mer tränar man. En syn som visat sig gynna både bredden och eliten. Genom att fokusera mer på utveckling än resultat får vi tryggare ungdomar som tränar mycket, samtidigt som vi minimerar utslagning och andra negativa aspekter med idrott. 

Vi har för närvarande cirka 100 juniorer i organiserad träning vilket vi vet är en bidragande faktor till att klubben i sin helhet också växer. 

Vill du bli juniorsupporter lägger du till valfri summa på din årsfaktura genom att kontakta receptionen via mail till info@haverdalsgk.se alternativt ringa in till 035-144990. Alla bidrag är av stor betydelse och går direkt in till juniorverksamheten. Efter att årsfakturan är utskickat går det självklart att bli juniorsupporter ändå! 

All support bidrar till att så många som möjligt, så länge som möjligt får träna i en så bra verksamhet som möjligt. Du kan vara med och göra skillnad!